Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Analítiques a l'aixeta dels habitatges

El Reial Decret 140/2003, de 7 de febrer, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat de l’aigua de consum humà, descriu que qualsevol subministrament d’aigua consisteix en un conjunt d’instal·lacions per a la captació d’aigua, conducció, tractament de potabilitat, emmagatzematge, transport i distribució de l’aigua de consum humà fins a les preses d’aigua dels consumidors, amb la dotació i qualitat exigida.

Per complir amb aquesta necessitat sanitària, l’Ajuntament vetlla pel compliment de les obligacions dels gestors dels abastaments d’aigua, en les activitats comercials i públiques, per assegurar que l’aigua subministrada en el seu àmbit territorial sigui apta per al consum humà.

També, controla la qualitat de l’aigua a l’aixeta del consumidor i fa seguiment dels resultats obtinguts en cada zona analitzada.

Accessibilitat