Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Pla municipal 2017-2020

El Pla Municipal d’Atenció als Animals de Companyia i de Tinença Responsable és un instrument tècnic de gestió que ordena i millora el conjunt de mesures, d’accions i de recursos necessaris per a assolir els objectius d’un programa integral d’atenció als animals de companyia, en el qual han participat tots els agents socials de Vilafranca que d’una manera o altra hi estan relacionats (entitats animalistes, clíniques veterinàries, ajuntament, centre d’acollida, etc.).

Les línies estratègiques que aborda son quatre:

  • Millorar les condicions de vida dels animals de companyia que viuen a la ciutat.
  • Disminuir el nombre d’animals abandonats.
  • Augmentar els coneixements dels propietaris sobre tinença responsable d’animals de companyia.
  • Harmonitzar la convivència entre les persones propietàries d’animals i la resta de ciutadania.

Des de l’Ajuntament pensem que cal treballar coordinadament en aquesta direcció, sempre amb l’objectiu de millorar la convivència entre ciutadania i animals així com el benestar animal. 

El Pla és el fruit del treball participatiu que s’ha dut a terme entre  alguns d’aquests agents que voluntàriament van prestar el seu temps i la seva dedicació. 

Accessibilitat