Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Prevenció de drogues i pantalles

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Vilafranca desenvolupa diferents accions en matèria de drogodependències i addicions a pantalles dirigides, principalment, a fomentar la prevenció en els centres educatius de la ciutat, i a atendre a adolescents i joves, i les seves famílies, per motius derivats del consum. 

 Consulteu amb què us pot ajudar el Servei d'Assessorament Familiar d'Alcohol i Altres Drogues (SAFAD), el servei d’informació, orientació i assessorament presencial sobre qualsevol dubte o problemàtica que tingui relació amb el consum d’alcohol i/o d’altres drogues. El servei és totalment gratuït i confidencial.
Més informació

Familiars i persones consumidores

Mesures alternatives a la sanció per consum a la via pública. Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Intervenció educativa, davant les situacions de denúncia a menors per consum i tinença de drogues il·legals a la via pública.
Més informació

 

Ús responsable de noves tecnologies en la infància i l'adolescència.
L'abús de les noves teconologies pot comportar molts riscos per al desenvolupament físic, psíquic i social d'infants i adolescents.
Més informació


 

Pla Local sobre Drogues i Pantalles
Coordinació, estructuració i ampliació del treball en prevenció de drogues que s’està realitzant a la vila des de multitud de sectors.
Més informació