Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Les entitats de Salut a Vilafranca

Ajuts i subvencions a les entitats de Salut ^

La regidoria de Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, conscient de la necessitat de treballar per millorar la qualitat de vida i la salut de la població, proposa donar suport a les iniciatives i actuacions de les entitats privades de salut, destinades a fomentar la salut individual i col·lectiva, impulsant l’adopció d’estils de vida saludables per a la població de Vilafranca del Penedès.

Amb aquesta finalitat es porta a terme una convocatòria pública anual per la concessió d’ajuts i subvencions, mitjançant concurrència competitiva, a les entitats privades, sense ànim de lucre, la missió fonamental de les quals estigui relacionada amb la salut de les persones, en l’àmbit de la promoció d’hàbits.

Bases de la convocatòria 2020