Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

L’Ajuntament regala un conte virtual als infants de Vilafranca per agrair el seu esforç en aquests moments de confinament

21 de abril de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, presenta un conte virtual que vol ser un regal i un homenatge a tots els infants de Vilafranca. Amb aquest conte, que totes les famílies es podran descarregar i imprimir a casa, es vol agrair l’esforç, la paciència, la responsabilitat i l’actitud positiva dels infants de la ciutat en aquests moments de confinament a causa de la pandèmia del Coronavirus-COVID19.

El conte, de 20 planes, porta per títol Una primavera diferent i es basa en les cartes que s’intercanvien una família de 4 membres (una mare, un pare, una filla i un fill) i l’avi dels infants, explicant les seves vivències personals en aquests temps de confinament cadascú des de casa seva. El conte consta de textos, que han anat a càrrec d’Agustí Roig i Roser Rojas, i d’il·lustracions de la dibuixant i il·lustradora vilafranquina Nenén. Els 5 personatges del conte ja són coneguts per la població de Vilafranca, donat que s’han utilitzat per personalitzar els diferents tipus de contenidors de residus i així afavorir una conducta cívica a l’hora de separar les deixalles.

El conte està pensat per explicar-lo, però també per poder pintar-ne diverses pàgines, que s’han deixat expressament sense pintar per tal que els infants ho puguin fer a casa. També hi ha unes planes on es poden retallar uns titelles, pintar-los, enganxar-los al cartró d’un rotlle de paper de WC i jugar amb ells.

Les famílies es podran descarregar el conte i imprimir-lo a casa en aquest enllaç (pdf)

Bona diada de Sant Jordi!!!
 

Més informació