Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Jornada formativa sobre la protecció dels animals. 27 setembre 2019

19 de setembre de 2019

El proper divendres 27 de setembre de 2019 al matí, el CAAD Penedès impulsa una jornada formativa sobre la protecció dels animals.

La jornada es realitzarà de 9 a 13 a l’Enològica de Vilafranca i tractarà dos temes relacionats amb la protecció dels animals com són els drets dels animals en l’àmbit legal i com actuar davant la sospita de maltractament, i la gestió de les colònies controlades de gats.

  • Valentina Mariotti, veterinària i etòloga animal, i Laia García, advocada especialista en dret animal, conversaran sobre com actuar davant el maltractament animal i el seu marc legal.
  • Gabriel Bustillo, veterinari de la Fundació protectora d’animals d’Astúries, parlarà de les noves tendències en la gestió de colònies urbanes de gats de carrer, aprofundint coneixements sobre els gats ferals.

La sessió s’adreça a voluntariat i entitats animalistes, alimentadors i alimentadores de gats de carrer, col·lectiu veterinari, personal de l’administració que presta serveis relacionats amb la gestió dels animals de companyia i totes aquelles persones interessades en la temàtica.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a l’adreça http://caad.mancomunitat.cat.

PROGRAMA DE LA JORNADA