Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Dia Mundial de l'Autisme · 2 d'abril de 2021

25 de març de 2021

El proper dia 2 d'abril és EL DIA MUNDIAL DE L'AUTISME

Des de Autisme amb futur cada any treballen amb moltes ganes per donar visibilitat al Trastorn de l'espectre de l'Autisme al territori i seguir millorant la inclusió social, educativa i laboral de les persones amb TEA, per aquest motiu, aquest any també es sumen a la campanya de Autismo España Puc APRENDRE, Puc TREBALLAR. que pretén crear consciència sobre com crear les condicions adequades per a fer que l'educació i l'ocupació siguin més accessibles per al col·lectiu.

Cada mes d'abril des de l'associació s'organitza una festa per potenciar aquesta visibilitat al territori, un dia ple d'il·lusions i participació, aquest any tampoc poden fer-la presencial degut a la situació de pandèmia, tot i així no volen deixar passar l'oportunitat de seguir donant visibilitat al #diamundialdelautisme i fer del mes d'abril un més de conscienciació i sensibilització al territori!

Accessibilitat