Ajuntament de Vilafranca del del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Dia Mundial de la Fibromiàlgia 12 de maig de 2020

11 de maig de 2020

El 12 de maig es commemora oficialment el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica (també coneguda en alguns països com a Encefalomielitis Miàlgica), si bé també s'hi han anat incloent altres Síndromes de Sensibilització Central, com ara la Sensibilitat Química Múltiple i l'Electrohipersensibilitat.

L'ACAF (Associació Catalana d’Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d’altres Síndromes de Sensibilització Central) ha emès un comunicat per donar a conèixer aquesta malaltia i les seves repercusions, i un vídeo explicatiu per a difondre les seves activitats.

Comunicat de l'ACAF en la commemoració del dia muncial Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, 12 de maig de 2020

Vídeo commemoratiu del dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, 12 de maig de 2020