Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Notícia

2 d'abril · Dia Mundial de conscienciació sobre l'autisme

29 de març de 2023
 
En commemoració del Dia Internacional de Conscienciació sobre l'Autisme, l’Associació Autisme amb Futur vol compartir amb tothom aquesta informació.

El proper 2 d'Abril és el Dia Internacional de Conscienciació sobre l'Autisme, i és per aquest motiu que hem preparat els següents actes per poder visibilitar i conscienciar al nostre territori i dels quals, ens complau convidar-vos perquè ens acompanyeu en aquest dies tant especials.
 

V JORNADA PEL DIA MUNDIAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE L'AUTISME 

Dissabte dia 1 d'abril

Horari de 10h a 13:30h

Al Casal de Vilafranca del Penedès (Sala Zazie)

Conjuntament amb el CENTRE FEM CAMÍ, us hem preparat una jornada amb unes ponències plenes d'experiències i il·lusió, us adjuntem cartell per la vostra informació.

RESERVA LA TEVA ENTRADA CLICANT AQUÍ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FESTA PEL DIA MUNDIAL DE CONSCIENCIACIÓ SOBRE L'AUTISME

Diumenge dia 2 d'abril

Horari d'11h a 14h

A la Plaça 1 d'octubre de Vilanova i la Geltrú (Parc Baix a Mar)

Conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú us hem preparat una festa plena d'espectacles, tallers i diversió per tota la família. Aproximadament sobre las 12 del matí, es faran els parlaments i lectura del manifest.

Podreu trobar el cartell i tot el programa d'actes, tallers i altres AQUÍ

 

 

 

 

L’Associació Autisme amb Futur és una associació formada en l’actualitat per 285 famílies de les comarques del Garraf i del Penedès, amb fills i filles diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista, i que fa una tasca de suport i acompanyament a les famílies i a les persones amb TEA i treballa per la conscienciació en el nostre territori. 

Aquest any ja anem per la 10ª edició de preparació de diferents actes per aquest dia i ens afegirem a la campanya impulsada per la Confederación Autismo Espanya i la Federació Catalana d'Autisme que té com a lema #LlamémosloPorSuNombre.
La campanya 2023 per al Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme té com a objectiu la sensibilització i conscienciació sobre el trastorn de l'espectre de l'autisme, posant el focus en tres aspectes essencials:
•    La variabilitat que existeix dins de l'espectre
•    El reconeixement social de l'autisme, reclamant acceptació, tolerància i respecte, allunyant-se dels mites i estigmes que encara avui existeixen entorn de l'autisme.
•    El sentit de pertinença que reclama i reivindica una bona part del propi col·lectiu.
S'estima que al voltant de 7 milions de persones tenen trastorn de l'espectre de l'autisme (TEA) a Europa. A Espanya, més de 470.000. 

Autisme amb Futur

i[email protected]

www.autismeambfutur.com